Meny- Ny/Ändra kund- Inaktivera kund
När en kund är aktiv visas det enligt bilden nedan.
För att kunden ska inaktiveras bocka ur "Aktiv" och klicka Spara
• Kunden exkluderas från sökresultat (om inte visa inaktiva väljs i Sök)
• Mailadress och personnummer/organisationsnummer tas bort och läggs i noteringar på kundkortet.
Detta för att undvika dubbletter och underlätta för anläggningen samt slutkund.